Deposito sparen Internetsparen
ga naar de hoofdpagina van spaarrente-internetsparen
 

Spaarrente internetsparen


Internetsparen heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen en is uitgegroeid tot ťťn van de meest populaire spaarvormen. Internetsparen dankt deze populariteit aan de combinatie van gebruiksgemak en een hoge spaarrente. Op het moment dat u een hoge spaarrente wenst maar ook altijd over uw geld wilt beschikken, is internetsparen waarschijnlijk een ideale spaarvorm voor u.

Op deze site vindt u uitgebreide informatie over sparen in zijn algemeenheid en internetsparen in het bijzonder. Wij bieden u de actuele spaarrente tarieven van een groot aantal internet spaarrekeningen, zodat u eenvoudig spaarrekeningen kunt vergelijken op hoogste spaarrente. Daarnaast gaan wij in op de spaarrente ontwikkeling en het depositogarantiestelsel. Ook bieden wij u tips over internetsparen en een overzicht van het laatste financiŽle nieuws.

Wilt u direct een overzicht van de hoogste spaarrente voor internetsparen, klik dan hier.

De hier gepresenteerde internetspaarrekingen zijn particuliere spaarrekeningen zonder voorwaarden. Voor een uitgebreid overzicht van particuliere internetspaarrekeningen met en zonder voorwaarden en particuliere deposito spaarrekeningen verwijzen wij u graag naar het volgende overzicht van particuliere spaarrekeningen. Indien u als ondernemer of stichting geld wilt sparen dan zijn er ook voor u diverse spaarrekeningen beschikbaar. Voor een overzicht van zakelijke spaarrekeningen met en zonder voorwaarden en zakelijke deposito rekeningen klikt u hier.

In 2008 is banksparen als nieuwe spaarvorm geÔntroduceerd. Bij banksparen wordt fiscaal vriendelijk gespaard via een bank of een beleggingsinstelling. Wanneer je via banksparen vermogen opbouwt dien je dat echter wel aan te wenden voor een vooraf vastgesteld doel. Uitgebreide achtergrondinformatie en actuele rentestanden vindt u op banksparen.
Top 10 spaarrente internetsparen
Yapi Kredi 2,60%  
Lloyds Bank 2,50%  
Anadolubank 2,30%  
DHB Bank 2,30%  
LeasePlan Bank 2,22%  
Argenta 2,15%  
NIBC 2,00%  
Knab 2,00%  
Credit Europe Bank 1,77%  
GarantiBank 1,75%  
rente per: 16-07-2024