Deposito sparen Internetsparen
ga naar de hoofdpagina van spaarrente-internetsparen
 

Contact over spaarrente-internetsparen.nl


Deze website is gemaakt en wordt onderhouden door Triami Media BV uit Utrecht (Triami). Zie ook onze disclaimer. Voor vragen, opmerkingen, informatie over adverteren en linkruil vragen wij u te mailen naar . Uiteraard kunt u op dit mailadres ook eventuele overige vragen of opmerkingen kwijt.

Onze werkwijze en verdienmodel

Op deze website vergelijken wij alleen internetspaarrekeningen. Wat wij daaronder verstaan, kunt u hier lezen. Wij proberen zo veel mogelijk internetspaarrekeningen in onze vergelijking op te nemen. Wij nemen rekeningen niet op als de spaarbank niet onder controle van De Nederlandsche Bank valt en/of geen tarieven publiceert. Daarnaast kan het voorkomen dat een bepaalde spaarrekening onder verschillende namen door verschillende partijen aangeboden wordt (white label producten). Vaak nemen wij dan ook alleen de spaarrekening van de oorspronkelijke spaarbank in onze vergelijking op.

Triami Media BV is een publisher van financiŽle data. Wij zijn zelf geen financiŽle instelling. Via spaarrente-internetsparen.nl kunt u wel in contact komen met spaarbanken of andere financiŽle dienstverleners, bijvoorbeeld voor het openen van een spaarrekening. Op het moment dat u hiervoor kiest, verwijzen wij u direct door. De verdere afhandeling van uw aanvraag komt geheel voor de verantwoording van de betreffende financiŽle instelling. In sommige gevallen ontvangen wij een vergoeding van de betreffende spaarbank / adverteerder. Hierbij moet u denken aan een clickvergoeding (een vergoeding op het moment dat er op een link of commerciele uiting geklikt wordt) of een leadvergoeding (als er op de website van de adverteerder een aktie plaatsvindt zoals het aanvragen van een spaarrekening).
Top 10 spaarrente internetsparen
Yapi Kredi 2,60%  
Lloyds Bank 2,50%  
Anadolubank 2,30%  
DHB Bank 2,30%  
LeasePlan Bank 2,22%  
Argenta 2,15%  
NIBC 2,00%  
Knab 2,00%  
Credit Europe Bank 1,77%  
GarantiBank 1,75%  
rente per: 17-06-2024